kacilakan motor mabur

Diposting oleh wahyu santoso pada 16:48, 07-Peb-14

assalamualaikum wr.wb hay rek ktemu maneh kro aq admim keren blog ini maaf sudah lama gak update dan gak nengok blog okelah kali ini saya akan posting tentang berita review yang tlah lama gak aktif berita kali ini KACILAKAN MOTOR MABUR Durung suwe iki pancen wis tau dikabarake yen akeh montor mabur seng padha nemahi kacilakan ing mancanegara utawa ing indonesia durung ana rong sasi kabar mau lha kog disusul maneh kadadeyan montor mabur tiba durung suwe iki,pase ing desa geplak, kecamatan karas, magetan, jawa timur rikala dino rebu esuk kiro kiro jam setengah pitu ing tanggal 20 mei 2009 , nalika bangsa indonesia mengeti hari kebangkitan nasional Motor mabur lang tibo lan kobong mau duweke Tni-au jinis hercules c-130 nomere A-1325. Miturut pawarta saka layang kabar lan tivi, montor mabur kasebut budal saka lapangan pangkalan udara iswahyudi madiun montor mabur kasebut nemahi kacilakan . Malah ingkadadeyan iki , luwih saka wong satus nemahi tiwas klebu warga desa sing omahe melu kenteban motor mabur kasebut. Saliyane iku ana 15 kang uga melu nandhang tatu abot lan entheng , dene omah omah ing deso kasebut sing kenteban lan ndadekake remuk lan kobonge udakara patang omah.ana sing ajur mumur lan ana sing payone remuk tanpa siso . Kanthi anane kacilakan montor mabur duweke TNI-AU mesthi wae ndadekke warga ing sacedheke pangkalan mau dadi padha jinja ing atase ora ngerti opo opo ,ngerti ngerti ketiban sial Sing cetha kacilakan hercules C-130 duweke TNI AU mau nambahi tansaya akeh dhaftar kacilakan motor mabur duweke TNI AU . Pancen akeh sing kandha yen sejatine montor mabur-montor mabur duweke negara mau akeh sing wis podho tuwo lan kudu diganti . Nanging gandeng kanti alesan anggaran ora nyukupi kapekso montor mabur tuwo tetep isih digunakake kanggo ngangkut wong lan barang barang liyane . Apa ya pancen kacilakan mau bener-bener amarga saka umure sing wis tuwa utawa sebab liyane ? Ditunggu wae asil saka katrangane pamarintah bab sebab-musababe kacilakan montor mabur kasebut. favicon.ico

sistem operasi.pengertian,fungsi,&sasaran SO

Diposting oleh wahyu santoso pada 21:22, 01-Des-13

assalamualaikum wr.wb Lama gak ngeblok nih repot banget buat persiapan semester ....hehehe Ok tanpa basa basi lagi Pada postingan kali ini saya akan postingkan tentang matapembelajaran sintem operasi SISTEM OPERASI Sistem Operasi (Operating System) atau yang biasa disingkat OS, merupakan perangkat lunak (software) sistem yang bertugas melakukan kontrol dan manajemen perangkat keras serta operasi- operasi dasar dari suatu sistem Komputer.... [Baca selengkapnya]

aplikasi symbian s60v3

Diposting oleh wahyu santoso pada 19:29, 30-Nov-13

lama gak ngeblog nich pada postingan kali ini saya akan posting tentang aplikasi symbian yang saya pakek ...... Sekarang okelah chek,in

menyingkap kode symbian

Diposting oleh wahyu santoso pada 16:11, 20-Nov-13

Menyingkap Kode Rahasia Nokia Symbian (Nokia Secret Code) Sebuah ponsel adalah seperti komputer dan memiliki sistem operasi berjalan di belakang layar. Beberapa panduan ini untuk mempelajari tentang Nokia Secret Cell phone Code dan membuat Anda menjadi pengguna ponsel yang super. Dengan menggunakan tombol “*” pada ponsel Nokia Anda untuk memisahkan antara “p, w” dan “+” simbol-simbol yang akan digunakan dalam... [Baca selengkapnya]